KESÄYÖN KAIKUJA - LAULUJA, RUNOUTTA JA ÄÄNIMAISEMIA

VantaaMyyrmäkiMyyräncolo Jönsaksentie 6 Lobby Myyrmäki
Tulosta
27 toukokuu. 2023
22:00

More Information

Liput www.tiketti.fi/kesayon-kaikuja-lauluja-runoutta-ja-aanimaisemia-lobby-lippuja/90700
Pääsymaksu

Tapahtuman kuvaus

Lauluja, runoutta ja äänimaisemia on upea, uniikki kokoelma Sabrina ja Saarten tytärten, lauluyhtye Leinan sekä Saaren pojan Johannes Kairan musiikkia ja äänimaisemia.
Laulukollektiivi Sabrina ja Saarten tytärten musiikki pohjautuu yhtyeen luotsaajan Sabrina Ljungbergin Kantelettaren runoihin luomiin sävellyksiin. Vuonna 2015 perustettu, musiikin ammattilaisista ja kokeneista harrastajista koostuva yhtye luo omaa musiikkia myös kollektiivisesti. Ikiaikaisiin kansanrunoihin perustuvat laulut kertovat nuoren naisen elämästä – ajasta aikaan kasvukivut ja onnenaiheet ovat samanlaisia. Heittäytyvä ilmaisu, vahva läsnäolo ja draamallinen jännite ovat leimallisia yhtyeen esityksille.
Lauluyhtye LEINA yhdistää musiikissaan Eino Leinon tenhoavat runot Sabrina Ljungbergin sykähdyttävään sävelkieleen. A cappella -laulun lisäksi yhtyeen esityksissä kuullaan live-elektroniikkaa ja vokaali-improvisaatiota, jotka kuljettavat kuulijoita runojen tunnelmasta toiseen.
LEINAn musiikissa väreilevät ikuisuuden ja nykyhetken, herkkyyden ja rouheuden sekä tummien ja kirkkaiden sävyjen vuoropuhelut. Yhtyeen nimi leina on vanha suomenkielen muunnos sanasta leino, joka tarkoittaa surua ja murhetta. Yhtye on valittu kilpailemaan kesäkuussa 2023 Tampereen Sävelen kansainvälisen lauluyhtyekilpailun finaaliin.
Johannes Kaira alias Saaren poika tuo live-elektroniikalla ja sähkökanteleella soundin tähän päivään. Saaren pojan elektroninen soundimaailma sekä kokeellinen äänen muokkaus luovat kiinnostavia kontrasteja ihmisäänille. Johanneksen maagisia säveliä on kuultu jo aiemminkin osana Saarten tytärten konsertteja.

Tapahtumapaikan Lobby Myyrmäki sijainti

Tapahtumapaikka - Lobby Myyrmäki

Jazz ja rytmimusiikkiklubi Myyräncololla

Ota yhteyttä suotaan järjestäjään